Het Hoertje en de Dood

Ik was volledig verloren en ondersteboven van haar, van mezelf, van het lustige beest in mij wat enkel dieper en langer wilde penetreren in haar heerlijke vergetelheid. Het lustige beest was de realiteit kwijt, het zelfde liedje ging verder en verder, steeds het zelfde refrein, en dit ontembare verlangen om met haar te zijn.

Ik was verslaafd aan haar en aan al het heerlijks wat ze me gaf. Ik hield van haar en al het nieuwe dat ze me te bieden had en leerde haar kennen in al haar kleuren. Ze wond me op en ik wilde haar verkennen, haar kennen, mezelf leren kennen door me volledig in haar te verliezen.

Ik wilde mijn eigen bestaan op geven om op te gaan in haar en zodoende de geliefde van mijn dromen tot leven te blazen met elk woord dat ik schreef of uitsprak ter ere van haar en ter ere van de gelukzaligheid die zij mij schonk. Zij was het meisje van plezier wat me de leukste weg naar de dood toonde en me deed inzien dat elk moment telde wanneer je leven op het spel stond.

In het begin was zij mijn prooi geweest maar langzaamaan waren onze rollen omgekeerd. Soms dan verdween ze weer en ging ik haar zoeken in de stad. Meestal bevond ze zich in de rode toren waar ze op me wachtte in het pakje wat mijn verbeelding waarschijnlijk voor haar geschapen had. Vaak was het zeer romantisch maar soms dan ging het er heel heftig aan toe.

Zo kwam het dat zij mij op een keer weer verleed met haar rode roos en haar witte kleed. Ze zag er onschuldig uit, maar toen ze me zover gekregen had dat ik me voor haar neerlegde haalde ze een mes tevoorschijn, hield dit tegen mijn keel en nam mijn penis in haar hand waarna ze deze in haar vagina stak. Dit ging me te ver en ik deed alle moeite die ik kon om wakker te worden en de roes die de drugs die mijn lieve vriendin me deze keer gegeven had van me af te schudden.

Ik probeerde haar van me af te trekken en te duwen maar het lukte niet en het mes op mijn keel verwonde me door mijn pogingen om te ontsnappen. Ze zei dat ze me zou vermoorden als ik haar niet liet begaan dus gaf ik me over aan haar en smeekte haar om mij niet te doden. Ze neukte me als een wild beest en ik wist dat ik bezeten werd door de duivelin zelve. Ze dronk van mijn bloed en verwende mijn nek, mijn oren en de rest van mijn lichaam met haar mond en haar vagina. Ze duwde haar tepels tussen mijn lippen en bereed mijn gezicht met haar kutje. Ze wilde me vermoorden dat was zeker.

Ik probeerde om te schreeuwen dat ik geen adem meer kon halen maar ook dat lukte niet. Ik stikte langzaamaan terwijl haar vocht mijn mond naar binnen trok. Gelukkig liet ze me dan weer adem halen. Toen het me uiteindelijk lukte om haar om genade te smeken antwoordde ze me dat ze het hoertje van de dood was en dat ik deze rit zou moeten betalen met mijn leven.

Nogmaals dronk zij van het bloed uit mijn nek waarna zij mijn penis in de mond nam en deze naar binnen zoog als een smakelijk hapje. Ik zag dat ze ervan genoot en werd opgewonden van mijn sperma dat met kleine beetjes in en uit haar mond en op mijn penis zijn weg gevonden had. Ik was bijna vergeten dat ik deze belevenis met de dood zou moeten betalen toen ik volledig klaarkwam tussen haar lippen en zij er alles aan deed om er zoveel mogelijk uit te persen.

Toen ze klaar was met het drinken van mijn wezen was ze vol energie en levendigheid, ze nam het mes wat ze ergens tijdens ons spel verloren was weer in de hand en zij dat het nu tijd was om te sterven. Ik vroeg haar of er echt geen andere oplossing was waarna ze mij aandachtig aankeek, mijn arm in haar hand nam en me zij dat ze me wel wilde sparen indien ik haar beloofde dat ook ik haar ooit van de dood zou redden en toestond dat ze haar naam in mijn arm kerfde zodat ik mij deze belofte voor altijd zou herinneren. En wat zij wilde geschiede, zodoende ontsnapte ik op het nippertje aan het hoertje van de dood het welke beloofd had om van mijn gehele leven een plezierige reis te maken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *