Mijn zoete Engel en allerliefste Fee

Ik zat in het bos op de grond en droomde van haar, fantaseerde over haar. Ze was er zonder er te zijn, keek mij aan vanuit het niets en glimlachte terwijl ze haar benen spreidde en me het poortje van haar geheime tuin toonde. Ik keek naar het schitterende lichaam wat uit het niets tevoorschijn was gekomen en werd overweldigt door de onbeschrijfelijke schoonheid ervan. Haar blonde lange haren krulden als een zee van zonneschijn om haar meisjesachtige gezicht vanwaaruit twee prachtige blauwe ogen met gouden sparkels me aankeken. Haar volle rode lippen vormden een woord zonder een woord te vormden en in stilte liet ik mijn blik langs haar ronde volle borsten naar beneden gaan. Ze had mooie brede heupen en lange elegante benen die ze een beetje optrok zodat ik haar billen en haar poesje een beetje beter kon zien. Ik begon zo langzamerhand aangenaam opgewonden te worden.

Ze zag dat ik het fijn vond om naar haar te kijken, stond op, draaide zich om en boog zich voorover waarna ze tussen haar benen door naar mij keek en ondeugend glimlachte. Ik glimlachte terug en werd gefascineerd door haar lippen die krulden van plezier. Toen bevochtigde ze haar vingers met haar mond en stak een arm tussen haar benen naar boven waarna ze met haar hand het warme plekje tussen haar benen begon te strelen.

Dit deed ze eerst heel zachtjes maar daarna wilder en wilder waarna het strelen in penetreren overging en ze haar vingers tot diep naar binnen liet glijden. Toen begon ze zichzelf weer heel delicaat  aan te raken en ging vervolgens verder met op allerlei zeer sensuele in elkaar en uiteenlopende wijzen met zichzelf te spelen.

Ik keek opgewonden toe terwijl ik mijn kleren uit trok, mijn toverstok in de hand nam en begon met het verwennen van mezelf op alle manieren die ik maar kon bedenken, in gedachten houdend dat ook ik haar het beeld van haar dromen wilde schenken. Ik gaf mezelf helemaal bloot en zag en hoorde dat ze ervan genoot.

We kwamen samen klaar en zoals het zaad wat vanuit mij ontsproot, ontsprong zij vanuit zichzelf, vloog door de lucht en drong binnen tot in de diepste lagen van mijn zijn waarna ze vanuit mijn hart weer opvloog in de vorm van een valk met lichte witte, blauwe en roze veren. Enkele van deze veren liet ze achter als herinnering aan ons samenzijn en ik besloot dan ook om deze veren in mijn haren te dragen als eer aan haar van wie ik zoveel hield en van wie ik nog steeds hou met hart en ziel.

(Dankjewel lieve Fee voor deze erotische fantasie waarvan wij beiden even hebben mogen genieten en voor de lichte veren der gelukzaligheid die me toe staan om net als jij te vliegen door al de verschillende lagen van ons bewustzijn).

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *